Modele de cosciug

Cosciugele sociale Daca aveti o Suma foarte mica pentru INMORMANTARE puteti alege unul dintre cosciugele ieftine prezente in aceasta catégorie. Cosciugele Economice categoria cosciugelor Economice se adreseaza persoanelor Care sollicita un sicriu ieftin dar sunt atente si la modelul cosciugului ales. Dans aceasta categorie puteti opta pentru un sicriu cu finisaje bune avand un pret mai mic pentru achizitie. Cosciugele Medii aceasta catégorie se adreseaza persoanelor Care opteaza pentru un sicriu cu finisaje de calitate, accesibil unei inmormantari traditionale. Cosciugele speciale in aceasta categorie gasiti Sicrie de Lux cu doua capace, Cu finisaje si materiale de foarte buna calitate. Tot aici puteti gasi si Sicrie de culoare Alba, pentru copii si tineri. COD 23 – BOST. MASIV MODEL AMERICAN 2 CAPACE – 5999 LEI Compania de servicii enterare Anthony este alaturi de toate familiile indoliate, oferindu-le sustinere atat morala, cat si materiala. Scopul nostru este de a le oferi oamenilor indurerati ajutorul de Care au nevoie, simplificandu-le astfel povara ce le-a fost données in urma tragediei prin care TREC. Pentru un cavou se va considéra dimensia criptei existente in cavou.

Daca detineti un cavou prezenta groparilor va fi necesara pentru deschiderea lui. Va prezentam in aceasta pagina cateva Sicrie clasice, in crochetmodèles noastre puteti gasi INSA mult mai multe modele de Sicrie. Va ne sa ne vizitati sau-la Cerere-va putem prezenta cataloagele noastre la domiciliu. Puteti conta PE Noi dans desfasurarea procesului de INMORMANTARE. In aceste Momente dificile nu este Loc servicii aproape bune sau fapte lipsite de respect fata de DVS si Familie si cu atat mai Poutine fata de Omul decedat. Garantam calitatea si siguranta pe care le promitem! Dimensiunile standard sunt adaptate locurilor de inhumare. Atunci cand alegeti un sicriu este foarte important ca lungimea si rezistenta sicriului sa fie adecvate persoanei tromperie. Un sicriu prea Mare va face persoane tromperie sa apara foarte mica si sa fie necesara ridicarea acesteia. Un sicriu mai Poutine potrivit cu grossit tromperie datului va fi nesigur pentru Transportul enterar.

Dans tabelul de mai jos regasiti cateva date indicatifs cu dimensiunile si rezistenta adecvata. Intotdeauna intrebati bunicuta enterar MEMORIS daca optiunile alese sunt adecvate Constitutiei persoanei tromperie. Sicriu cu dimensiunile 200 cm/60 cm sutine CCA. 30-75 kg; Sicriu cu dimensiunile 200 cm/65 cm sutine CCA. 30-100 kg; Sicriu cu dimensiunile 200 cm/67-73 cm sutine CCA. 100-150 kg; Sicriu cu dimensiunile 220 cm/73 cm sutine CCA. + 150 kg *. * pot exista diferente dans functie de producator; intrebati un agent de servicii funérailles sont Mémoris despre produsul ales. Gamă diversificată de Sicrie Complete echipate DIN stejar, Brad, NUC, FAG, Mahon, Sicrie de Lux DIN esență de stejar, frasin, Plop sau NUC. Transportul sicriului este gratuit în București și Ilfov. Acceptăm Plata și în rate fixe fără dobândă. Puteti comanda modelul de sicriu Dorit separat, sau puteti alege unul dintre pachetele enterrement are gandite Special pentru a satisface cererea sau dorinta DVS economisind timp si Bani, incluzand PE Langa sicriul aferent si o Gama diversificata de servicii si accesorii enteres conforme cu dorintele si nevoile fiecaruia.